Spoed

Tijdens momenten van afscheid of rouw kan het heel waardevol zijn om een tastbare herinnering te laten maken. Bij spoedafspraken probeer ik ten alle tijden iets te regelen.

Heb jij haast of is er spoed bij jouw wens voor een casting?
Mail direct, via deze weg heb je het snelst contact.

Als de mogelijkheid er is, zijn jullie welkom in mijn Atelier in Oirschot, maar ik kan uiteraard ook op locatie* komen. Ik kom bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, hospice, uitvaartcentra en uiteraard bij de mensen thuis. Voor dieren kom ik ook bij dierenartsen of dierencrematoria.

Mallen voor beelden kunnen zowel liggend als zittend worden afgenomen. Men kan dus ook een beeld laten maken als iemand bedlegerig is.

Ook bij stil geboorte kom ik aan huis of in het ziekenhuis voor een “Vlinder Casting” om een mooie tastbare herinnering te maken. Ook als dit al erg vroeg in de zwangerschap gebeurt is er vaak een mogelijkheid om een kleine afdruk te maken en zo toch iets tastbaars te kunnen vervaardigen.

*Ik kom op locatie mits dit binnen mijn werkveld is. Ik probeer altijd mee te denken in mogelijkheden.
Ik reken €30 voorrijkosten en €0,25 per km retour.

Vlinder Casting

*Baby girl*
23 Weken zwangerschap.
“Mooiste ster aan de hemel”

Vlinder Casting

*Baby Boy*
42 weken zwangerschap
“heldere ster aan de hemel”

Afscheid Casting

Oma en kleindochter

Post Partum Casting

Ook bij afscheid van dieren kom ik nog een mooie tastbare herinnering maken. Dit kan bij de dierenarts, het dierencrematorium of bij u thuis. Maar u bent ook welkom in mijn atelier in Oirschot