Spoed

Tijdens momenten van afscheid of rouw kan het heel waardevol zijn om een tastbare herinnering te laten maken. Bij spoedafspraken probeer ik ten alle tijden iets te regelen.

Heb jij haast of is er spoed bij jouw wens voor een casting?
Mail direct, via deze weg heb je het snelst contact.

2024 is het jaar dat ik extra aandacht vraag voor Bodycasting bij afscheid en rouw.
Het is iets dat nog niet veel bekendheid heeft bij het grote publiek of in de uitvaartbranche. En daar moet verandering in komen. Want “had ik het maar geweten” is iets wat wij helaas nog veel te vaak horen.
Ik heb daarom folders ontworpen met wat basis informatie. En probeer deze op zoveel mogelijk plekken te krijgen.

Hoe werkt Spoed?

Als de mogelijkheid er is, zijn jullie welkom in mijn Atelier in Oirschot, maar ik kan uiteraard ook op locatie* komen.
Ik kom bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, hospice, uitvaartcentra en uiteraard bij de mensen thuis. Voor dieren kom ik ook bij dierenartsen of dierencrematoria.
Als de afspraak op Locatie plaats vind heb ik alle benodigde spullen bij me. Ik vraag enkel toegang tot (lauw/warm)water. Voor de rest heb ik alles bij me zodat ik schoon en secuur kan werken.

Tijden de afspraak maken we de mal, deze mal kan zowel liggend als zittend worden afgenomen. Men kan dus ook een beeld laten maken als iemand bedlegerig is of is opgebaard.

Ook bij stil geboorte kom ik aan huis of in het ziekenhuis voor een “Vlinder Casting” om een mooie tastbare herinnering te maken. Ook als dit al erg vroeg in de zwangerschap gebeurt is er vaak een mogelijkheid om een kleine afdruk te maken en zo toch iets tastbaars te kunnen vervaardigen.

Meer informatie vind je op:

*Ik kom op locatie mits dit binnen mijn werkveld is. Ik probeer altijd mee te denken in mogelijkheden.

Vlinder Casting

*Baby girl*
23 Weken zwangerschap.
“Mooiste ster aan de hemel”

Vlinder Casting

*Baby Boy*
42 weken zwangerschap
“heldere ster aan de hemel”

Afscheid Casting

Oma en kleindochter

Casting na overlijden.

Na overlijden zijn er nog allerlei mogelijkheden voor het maken van een handbeeld. Dit kan 1 hand zijn maar ook samen met een nabestaande. Ook kan een beeld worden verwerkt in een gezinsbeeld.

Casting na overlijden.

Ook bij afscheid van dieren kom ik nog een mooie tastbare herinnering maken. Dit kan bij de dierenarts, het dierencrematorium of bij u thuis.

Maar u bent ook welkom in mijn atelier in Oirschot, ook als uw hond al is overleden.