Samen kom je verder!

Samen kom je verder!
En dat is echt zo, naast dat ik mensen af en toe kan doorverwijzen naar een bodycaster in hun buurt mag ik ook met een aantal andere ondernemers/bedrijven samen werken. En dat maakt ons allemaal sterker.

Natura Nova is een mooi dierencrematorium in het prachtige natuurgebied van Wintelre.
Door samen te werken hoeft de klant niet nog apart op zoek in een tijd waarin al zoveel geregeld moet worden. Ik mag mijn werk daar ten toon stellen en er kan direct een aanvraag worden gedaan.

Houvast Uitvaartzorg is een organisatie die gespecialiseerde begeleiding biedt aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of na de geboorte zijn overleden. Het afscheid nemen van een baby is een bijzonder moment, waarin verwelkomen en afscheid nemen hand in hand gaan.

En toch zeker ook het vermelden waard; Mijn broer! Want zonder mijn broer had ik geen website, geen kennis over graveren en frezen, geen mogelijkheid om gebruik te maken van de 3D printer en had ik geen reserve telefoon als ik er weer eens een kapot laat vallen. Zijn steun en kennis zijn onmisbaar!

Marloes van de Schoot, Coaching met jouw eigen hond als co-coach.
Marloes stuurt je samen met je hond in de goede richting. Maakt je bewust van je handelen en denken met behulp van je eigen hond. Honden spiegelen namelijk gedrag van hun baasjes en hieruit valt meer te leren als je in de eerste instantie zou denken!

Familie, als ik opvang nodig heb voor de kinderen omdat ik een spoed-opdracht binnen krijg.
En uiteraard mijn man die mij in alles steunt “wat heb je nodig?” en hij regelt het.
Allemaal hulp die mij dierbaar is.