Afscheid en Rouw

Tijdens momenten van afscheid of rouw kan het heel waardevol zijn om een tastbare herinnering te laten maken. Hierin zijn vele mogelijkheden. Als de mogelijk er is zijn jullie welkom in mijn Atelier in Oirschot, maar ik kan uiteraard ook op locatie komen. Ik kom bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, hospice, crematorium en uiteraard bij de mensen thuis.

Mallen voor beelden kunnen zowel liggend als zittend worden afgenomen. Men kan dus ook een beeld laten maken als iemand bedlegerig is.

Ook bij stil geboorte kom ik aan huis of in het ziekenhuis om een mooie tastbare herinnering te maken. Ook als dit al erg vroeg in de zwangerschap gebeurt is er vaak een mogelijkheid om een kleine afdruk te maken en zo toch iets tastbaars te kunnen vervaardigen.

*Baby girl*
23 Weken zwangerschap.
“Mooiste ster aan de hemel”

Oma en kleindochter.

Ook bij afscheid van dieren kom ik nog een mooie tastbare herinnering maken. Dit kan bij de dierenarts, het dierencrematorium of bij u thuis. Maar u bent ook welkom in mijn atelier in Oirschot

Het creëren van een gedenkplank behoort ook tot de mogelijkheden. Met plaats voor een urn bijvoorbeeld of een fotolijst. Zodat je een mooi hoekje kunt maken om mooie herinneringen op te halen.